Denné špeciality  6.5. – 10.5.2024    
Otvaracie hodiny Pon. – Pia. 11:00 – 15:00 (kuchyňa do 14:00h)
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá v reštaurácii 8.- € (vrátane 10% DPH),
Polievka v cene jedla (bez dna - vypýtajte si extra, ak chutila)
Pokračovanie ponuky a dôležité informácie na strane 2 ! 
Pondelok 
Polievka: Lúskovo fazuľová  (A: 1,7)
Menu 1: Br.Steak Holstein s volským okom, ančovičkami a kaparami na opekaných zemiakoch a Caesar šaláte (A: 1,3,7)
Menu 2: Fusilli (cestovinové vrtulky) s Primavera v paradajkovej - pomodoro omáčke s grilovanou zeleninou a parmesan syrom  (A: 1,7) 
Utorok
Polievka: Vidiecka paradajkova od A-Z, s pismenkovou cestovinou (A: 1,)
Menu 1: Pečené celé kurča (stehno alebo prse – limitované) na hráškovej ryži, s bielym coleslaw šalátom a červeným melónom (A: 3)
Menu 2: Liptovský Grilovaný pološtiepok na “rozbilých” zemiakoch s remuládovou omáčkou a miešaným zeleninovým šalátom (A:1,)  
             
Streda
Zatvorené - sviatok
 
 
 
Štvrtok
Polievka: Hydinový vývar so zeleninou a slížami (A: 1,)
Menu 1: Morčacie na kanadský spôsob - na zemiakovej kaši so šalviovou gravy omáčkou, brusnicami a fazuľovými lúskami s mrkvou na masle  (A: 1,7) 
Menu 2:  Ensalada Mixta – veľký obedový šalát s tuniakom, fazuľami sjalapino papričkami, vajíčkom, syrom, olivami, kukuricou, čersvou zeleninou, guacamole v tortille  (A: 1,3,4,7,)                
Piatok
Polievka: Florentínska špenátová s vajíčkom (A:1,7)
Menu 1: Údená pečená krkovička na hrachovej kaši s restovanou cibuľou, kyslou uhorkou, kápiou, striebornými cibuľkami a čiernym chlebom  (A: 1,7)
Menu 2: Pečený pstruh celý na rasci, masle a citrónovej šťave s opekanými zemiakmi, čerstvou zeleninou a cesnakovým dipom s mladou cibuľkou (A: 3,4,7)
 
 
Výmena prílohy – oblohy..... bez problémov – bez príplatkov ☺
 
XXL menu na club tanieri 30cm …..3,50€
                          s pridaním množstva - alebo kombinácia menu 1&2                                     
                                                  
 Pon. – Pia. (každý deň):
Polievka dňa 
+
Menu 3:
Mäso z jednotky + Záhradný alebo Caesar šalát
v niektorých prípadoch aj z dvojky  + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
  Menu 4:
Jedlá na objednávku – čakacia doba min 10-15min.
      Marinovaný Kurací prsný steak (A:,) 
s tymiánovou gravy omáčkou na vyžiadanie
Pečený Filet tresky tmavej (A:4)
s grilovacím korením a maslom Mâitre d’Hôtel (maslo,citrón, vňať)
Grilovaný Halloumi syr (A:7,)  
s bylinkovým olivovým olejom
 
K menu 4 príloha obloha podľa výberu  
– Ryža, Zemiaky, Záhradný šalát, Caesar šalát
 
Dressingy k záhradnému šalátu - na výber:
           Jogurtovo bylinkový (A:7,)                         Taliansky vinaigrette (A:)           
             Malinový vinaigrette (A:,),                          Citrón + olivový olej.(A:,)
 
 
Dezert dňa:..............3,50 
Čokoládové brownie rezy s lesným ovocím a šľahačkou
Zmrzlinový pohár s čokoládovým topingom a lesným ovocím
 
Dôležité informácie
Pre alergikov, dietárov alebo jednoducho pre tých, čo niečo nemusia
Prosíme zákazníkov prednostne upozorniť  šéf kuchára  ako prví,
cez obsluhujúci personál 
na Vaše ďalšie dietárne či alergénne restrikcie – vo veľa prípadach vieme jedlá upraviť tak, aby sme vynechali, pre vás nežiadúcu zložku
 
Jedlá so sebou – na vlastné vyzdvihnutie 
8.- € (Vrátane 20% DPH)
Tel. Objednávky na vyzdvihnutie „so sebou“ od 9:00 – 13:00 na tel. č. 0915 564 139
 
Výmena suroviny na jedálnom lístku vyhradená 
 
Zoznam alergénov
1. Obilniny obsahujúce lepok -  2. Kôrovce a výrobky z nich. -  3. Vajcia a výrobky z nich. - 4. Ryby a výrobky z nich. -  5.     Arašidy a výrobky z nich -  6.     Sójové zrná a výrobky z nich.  -  7.     Mlieko a výrobky z neho.  -  8.  Orechy . -  9.  Zeler a výrobky z neho.  -  10.  Horčica a výrobky z nej.  -  11.  Sezamové semená a výrobky z nich. -  12.  Oxid siričitý a siričitany  -  13.  Vlčí bôb a výrobky z neho.  -  14.  Mäkkýše a výrobky z nich.
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality  26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.

Prevádzkové hodiny

PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvor

PON - PIA 11:0-15:00 (kuchyňa do 14:00)

Jedlo na výdaj - vlastné vyzdvihnutie

Akcie od 15 hostí Pon. - Sob.

 


Kontakt

Central Park restaurant

Hviezdoslavova 465/1
Nové Mesto nad Váhom
91501

Vedúci prevádzky / Head Chef / Rezervácie akcií
J.G.Hotový: 0908 610 132

Restaurant manager/rezervácie:
Jacob Hotový : 0918 033 325

Reštaurácia: 0915 564 139