Denné špeciality 18.3. – 22.3.2024
Otvaracie hodiny Pon. – Pia. 11:00 – 15:00 (kuchyňa do 14:00h)
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá v reštaurácii 8.- € (vrátane 10% DPH),
Polievka v cene jedla (bez dna - vypýtajte si extra, ak chutila)
Pokračovanie ponuky a dôležité informácie na strane 2 !
Pondelok
Polievka: Brokolicová so smotanou a chedar syrom (A: 1,7)
Menu 1: Anglický bravčový brunch Steak na toaste s hranolkami a fazuľami v rajčinovej omáčke, volským okom, restovanou cibuľou a čerstvou zeleninou (A: 1)
Menu 2: Penne (cestovina) Arrabiatta s tuniakom v jemne pikantnej paradajkovej omáčke, s olivami, parmesan syrom a čerstvou bazalkou (A: 1,3 7)
Utorok
Polievka: Zemiaková cesnačka supreme (A: )
Menu 1: Kurací Gyros z vykostených stehien, preliaty Tzatziki jogurtovou omáčkou na pečených zemiakoch s gréckym šalátom so zeleninou, olivami a balkánskym syrom (A:,7)
Menu 2: Mexické zeleninové chilli Con Venduras v tortille s chedar syrom a s ryžou, guacamole (avokádový dip) kyslou smotanou, salsou a syrovou omáčkou (A: 1,7)
Streda
Polievka: Zeleninová s talianskym podtónom A: ( )
Menu 1: Grilovaná br. panenka so slaninou a Choron omačkou (holandská a paradajkové concasse) so záhradným šalátom a malinovým vinaigrette (A: 3)
Menu 2: Quiche Florentine (francúzsky obedový koláč na slano) so špenátom, paradajkou a syrom, v kruste listkového cesta so zahradným šalátom a jogurtovo bylinkovým dressingom a pár zemiačkov pre chuť (A: 1,3 7)
Štvrtok
Polievka: Francúzska s mušličkami a pečeňovými haluškami (A: 1,7)
Menu 1: Morčacie stehno na Kanadský spôsob - na zemiakovej kaši so šalviovou gravy omáčkou, brusnicami a fazuľovými lúskami s mrkvou na masle (A: 1,7)
Menu 2: Lebanonský tanier – cícerové Falafel guľky, Hummus (cícerové pyré, tahini,cesnak,citron,olivový olej), Tabouleh šalát (paradajky,bulgur,vňať,mäta),olivy, čerstvá zelenina a pita chlieb s cesnakovým jogurtom A: (1,7 )
Piatok
Polievka: Hokaido tekvicová (A: 1,7)
Menu 2: Orientálne horné kuracie stehná s glazúrou medu, zázvoru a cesnaku na ryži so šalátom čínskej kapusty a zeleniny (A:,)
Menu 2: Pečený filet Zubáča - pečený na rasci s citrónom, preliaty petržlenovým maslom s citrónovou šťavou na ryži s baby šalátikmi, zeleninou a balsamico redukciou s olivovým olejom (A: 4,7)
Výmena prílohy – oblohy..... bez problémov – bez príplatkov ☺
XXL menu na club tanieri 30cm …..3,50€
s pridaním množstva - alebo kombinácia menu 1&2
Pon. – Pia. (každý deň):
Polievka dňa
+
Menu 3:
Mäso z jednotky + Záhradný alebo Caesar šalát
v niektorých prípadoch aj z dvojky + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
Menu 4:
Jedlá na objednávku – čakacia doba min 10-15min.
Marinovaný Kurací prsný steak (A:,)
s tymiánovou gravy omáčkou na vyžiadanie
Pečený Filet tresky tmavej (A:4)
s grilovacím korením a maslom Mâitre d’Hôtel (maslo,citrón, vňať)
Grilovaný Halloumi syr (A:7,)
s bylinkovým olivovým olejom
K menu 4 príloha obloha podľa výberu
– Ryža, Zemiaky, Záhradný šalát, Caesar šalát
Dressingy k záhradnému šalátu - na výber:
Jogurtovo bylinkový (A:7,) Taliansky vinaigrette (A:)
Malinový vinaigrette (A:,), Citrón + olivový olej.(A:,)
Dezert dňa:..............3,50 €
Čokoládové brownie rezy s lesným ovocím a šľahačkou
Zmrzlinový pohár s čokoládovým topingom a lesným ovocím
Dôležité informácie
Pre alergikov, dietárov alebo jednoducho pre tých, čo niečo nemusia
Prosíme zákazníkov prednostne upozorniť šéf kuchára ako prví,
cez obsluhujúci personál
na Vaše ďalšie dietárne či alergénne restrikcie – vo veľa prípadach vieme jedlá upraviť tak, aby sme vynechali, pre vás nežiadúcu zložku
Jedlá so sebou – na vlastné vyzdvihnutie
8.- € (Vrátane 20% DPH)
Tel. Objednávky na vyzdvihnutie „so sebou“ od 9:00 – 13:00 na tel. č. 0915 564 139
Výmena suroviny na jedálnom lístku vyhradená
Zoznam alergénov
1. Obilniny obsahujúce lepok - 2. Kôrovce a výrobky z nich. - 3. Vajcia a výrobky z nich. - 4. Ryby a výrobky z nich. - 5. Arašidy a výrobky z nich - 6. Sójové zrná a výrobky z nich. - 7. Mlieko a výrobky z neho. - 8. Orechy . - 9. Zeler a výrobky z neho. - 10. Horčica a výrobky z nej. - 11. Sezamové semená a výrobky z nich. - 12. Oxid siričitý a siričitany - 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. - 14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
Pondelok
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda
Polievka: Gazpacho - Studená Andalúzska polievka (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami (A: 1,3, 7,9,10,)
Štvrtok
Polievka: Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :)) (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom (A: 1,3, 7,9,10,)
Piatok
Polievka: Japonská zeleninová – ( na spôsob Miso) (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
* XXL menu ( s pridaním množstva ) - + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
Sobota
Reštaurácia zatvorená
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality 26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
Pondelok
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda
Polievka: Gazpacho - Studená Andalúzska polievka (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami (A: 1,3, 7,9,10,)
Štvrtok
Polievka: Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :)) (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom (A: 1,3, 7,9,10,)
Piatok
Polievka: Japonská zeleninová – ( na spôsob Miso) (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
* XXL menu ( s pridaním množstva ) - + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
Sobota
Reštaurácia zatvorená
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.
Prevádzkové hodiny
PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená
SO 16.12. reštaurácia zatvor
PON - PIA 11:0-15:00 (kuchyňa do 14:00)
Jedlo na výdaj - vlastné vyzdvihnutie
Akcie od 15 hostí Pon. - Sob.