Denné špeciality  29.11. – 3.12.2021
Otvaracie hodiny do odvolania Pon. – Pia. 11:00 – 15:00 (kuchyňa do 14:30)
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....6,00 € (s DPH), Polievka v cene jedla
V prípade alergií alebo vegetariánstva sa prihláste ako prví, vieme jedlá upraviť
Pondelok 
Polievka: Krémovo šampiňónová s tymiánom (A: 1, 7)
Menu 1: Pečené karé s Foundue omáčkou ( víno, ementhal syr,muškátový oriešok) na opekaných zemiakoch so zahradným šalátom a vinaigrette modrého syra   (A: 1, 7)
Menu 2: Špaghetty Carbonara – tradičná talianska cestovina so slaninou,  parmesán syrom, vajíčkom, smotanou a vňaťkou ( s cuketou miesto slaniny, pre bezmäsitú.verziu)  (A: 1,3,7)
Utorok
Polievka: Hrachová s majoránom a krutónmi  (A: 1, 7)
Menu 1: Napoleónove Kura Marengo s hornými kur. stehnami v paradajkovej omáčke so zeleninou, na vrchu baby krevetky na ryži s volským okom a cesnakovou vekou so syrom  (A: 1, 7)
Menu 2: Tuniaková zapečená bagetka (tuna melt) so zahradným šalátom jogurtovo bylinkovým dresingom a zemiakovými mriežkami (A: 1,3, 4,7)
Streda
Polievka: Hydinový vývar so zeleniou, mušličkami a pečeňovými  haluškami   (A: 1, 7)
Menu 1:  Party mix grill combo – ( Spomienka na leto) s br. bokom, jumas cigárom a pampa Argentina kuracími krídlami na pečených zemiakoch s Caesar šalátom a feferónom (A: 1, 7)
Menu 2: Hlivový perkelt na zemiakových haluškách s kyslou smotanou na vrchu   (A: 1, 7)
Štvrtok
Polievka: Bavorská fazuľová so zeleninou a Mníchovskou klobásou  (A: ) 
Menu 1: Poľovnícke morčacie ragu zo stehna, s hríbami na tarhoni s brusnicami a brokolicou s mrkvou na masle   (A: 1, 7)
Menu 2: Pečený Camembert v listkovom ceste s bataty hranolkami, zeleninovým šalátom a cesnakovým dressingom  (A: 1,3,7)
Piatok
Polievka: Juhočská  kulajda  (A: 1,3 7)
Menu 1: Grilovaná br. panenka so slaninou, preliate Choron omáčkou (holandská s rajčinovým concassé – drvenými čersvými rajčinami)  na opekaných zemiakoch so zeleninovým šalátom  s bylinkovým vinaigrette A:  3,7)
Menu 2: Vyprážaný fillet tresky tmavej s opekanými zemiakmi, tatarskou omáčkou, červeným coleslaw šalátom a citrónom 
  (A: 1,3, 7)
Výmena prílohy – oblohy..... bez problémov – bez príplatkov :)
XXL menu ( s pridaním množstva )  - alebo kombinácia menu 1 & 2  + 2,50 € 
 
Pon. – Pia. (každý deň):
Polievka dňa &
Menu 3:         Mäso z jednotky +  Záhradný alebo Caesar šalát 
v niektorých prípadoch aj z dvojky  + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
ALEBO
Menu 4:  Kurací prsný steak / alebo /  Filet tresky tmavej / alebo /  Grilovaný Camembert 
+ Podľa výberu: Ryža, Zemiaky, Záhradný šalát Caesar šalát
K zahradnému šalátu dressing podľa výberu (Jogurtovo bylinkový, Taliansky vinaigrette, Balsamico + olivový olej, Citrón + olivový olej)
 
OZNAM 
Denné špeciality  do odvolania na výdaj – vlastné vyzdvihnutie v reštaurácii
Týždennú ponuku Obedových špecialít nájdete na: www.centralparkrestaurant.sk 
alebo na Facebook-u
 
Denné špeciality od 11:00 do 14:00 
alebo do vypredania zásob
Na vlastný odber 
Tel. Objednávky 
od 9:00 – 14:00 
na tel. č. 0915 564 139
Obedové špeciality môžme pripraviť aj bez predobjednávky – čakacia doba minimálna.
Objednávky na určitý čas doporučujeme hlavne pre čakanie a kvalitu jedla – nakoľko balíme čerstvé jedlo max.10min pred objednaným časom vyzdvihnutia a zaručíme max. čerstvosť, kvalitu a čas dodania
V prípade, že potrbujete jedno-razový príbor alebo niečo špeciálne – objednajte u Jacoba – radi vám vyhovieme tak isto ako pri stole v reštaurácii ak je to v našich silách
Dietárne a alergické reštrikcie prosím hláste pri objednávke (ak by nastala chyba v systéme a pokrm by bol nesprávne označený alergénmi)
 
Zoznam alergénov 
1.     Obilniny obsahujúce lepok 
2.     Kôrovce a výrobky z nich.
3.     Vajcia a výrobky z nich.
4.     Ryby a výrobky z nich.
5.     Arašidy a výrobky z nich
6.     Sójové zrná a výrobky z nich.
7.     Mlieko a výrobky z neho.
8.     Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9.     Zeler a výrobky z neho.
10.  Horčica a výrobky z nej.
11.  Sezamové semená a výrobky z nich.
12.  Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13.  Vlčí bôb a výrobky z neho.
14.  Mäkkýše a výrobky z nich.
 
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality  26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.

Dočasné zmeny prevádzkových hodín pre tento týždeň

PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvor

PON - PIA 11:0-15:00 (kuchyňa do 14:00)

Rezervácie pre 10 a viac hostí volajte

 

Kontakt

Central Park restaurant Hviezdoslavova 465/1
Nové Mesto nad Váhom
91501
Vedúci prevádzky / Head Chef / Rezervácie akcií
J.G.Hotový: 0908 610 132

Restaurant manager/rezervácie:
Jacob Hotový : 0918 033 325

Reštaurácia: 0915 564 139
centralparkrestaurant@hotmail.com