Denné špeciality  20.9. – 24.9.2021
Otvaracie hodiny do odvolania Pon. – Pia. 11:00 – 15:00 (kuchyňa do 14:30)
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....6,00 € (s DPH), Polievka v cene jedla
V prípade alergií alebo vegetariánstva sa prihláste ako prví, vieme jedlá upraviť
Pondelok 
Polievka: Liptovská cibuľačka s kyslou smotanou a chlebovými šmitkami   (A: 1, 7)
Menu 1: Bravčové diabolské soté (iba jemne pikantné) na paprike s ryžou a hranolkami pol na pól – len tak po slovensky (A: 1,3 7)
Menu 2: Tagliatele (cestovina – širšie slíže) na grécky spôsob s cibuľou, cuketou, paprikou, rajčinami, olivami, baby špenátom a balkánskym syrom  (A: 1,3 7)
Utorok
Polievka: Minestróne - talianska zeleninová s cestovinou    (A: 1 )
Menu 1: Pečené celé kurča - na výber stehienko alebo prsíčko, na ryži s hráškom, šerveným coleslaw šalátom a steril broskyňou so zázvorom  (A: 7)
Menu 2: Syrovo cuketový špíz – vyprážaný, s tatarskou omáčkou, varenými zemiakmi a čerstvou zeleninou  (A: 1,3,7)
Streda
Polievka: Hydinový vývar so zeleninou a slížami  (A: 1,)
Menu 1: Sviečková na smotane s falošnou hov. sviečkovou, gevis knedľou a brusnicami + zelená vňať pre oko  (A: 1, 7)
Menu 2: Veľký obedový šalát so zeleninou, syrom, vajíčkom a šunkou ( bez šunky na vyžiadanie aby sme dodržali dvojku bezmäsitú) a zapečeným cesnakovo syrovým veka chlebom   (A: 1,3,7,)
Štvrtok
Polievka: Hrachová s majoránom a krutónmi  (A:1 )
Menu 1: Swiss Schnitzel – zapečený rezeň na švajčiarsky spôsob s cesnakovým maslom a Ementhal syrom, s opekanými zemiakmi a domácou čalamádou (A: 1,7)
Menu 2: Alpská parená buchta – Germknödel -  (SLADKÝ OBED)  Bavorská klasika plnená slivkovým lekvárom, navrchu vanilkový bourbon krém a posypané cukrovým makom
Piatok
Polievka: Segedínska s mäsom a sudovou kapustou   (A: 1,3 7)
Menu 1: Kanadský mäsový bochník (meat loaf – sekaná) z bravč.a hov.mäsa na zemiakovej kaši s gravy omáčkou, vedľa mrkva, zelený hrášok a kukurica na masle     (A: 1,3,7)
Menu 2: Treska Piccata (filet tresky šedej s citrónom, kaparami, petržlenovou vňaťou a maslom) na ryži s Caesar šalátom  (A: 1,3,4,7)
Výmena prílohy – oblohy..... bez problémov – bez príplatkov :)
XXL menu ( s pridaním množstva )  - alebo kombinácia menu 1 & 2  + 2,50 € 
Pon. – Pia. (každý deň):
Polievka dňa &
Menu 3:         Mäso z jednotky +  Záhradný alebo Caesar šalát 
v niektorých prípadoch aj z dvojky  + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
ALEBO
Menu 4:  Kurací prsný steak / alebo /  Filet tresky tmavej / alebo /  Grilovaný Camembert 
+ Podľa výberu: Ryža, Zemiaky, Záhradný šalát Caesar šalát
K zahradnému šalátu dressing podľa výberu (Jogurtovo bylinkový, Taliansky vinaigrette, Balsamico + olivový olej, Citrón + olivový olej)
 
 
 
 
OZNAM 
Otváracie hodiny do odvolania
Pondelok  -  Piatok 
11:00 – 15:00
> A’la Carte menu do odvolania nerobíme!
 
Dôležité informácie, týkajúce Denných špecialít :
Pre alergikov, dietárov alebo jednoducho pre tých, čo niečo nemusia
> Prosíme zákazníkov prednostne upozorniť  šéf kuchára  cez obsluhujúci personál na Vaše ďalšie dietárne či alergénne restrikcie
> Vo veľa prípadoch sa dá jedlo upraviť tak, aby sme vynechali, pre vás nežiadúcu zložku, pre takúto úpravu kontaktujte chef-kuchára cez obsluhujúci personál
> Okrem iného:  Výmena polievky  za malý záhradný šalát , Výmena prílohy (zemiaky,ryža, cestovina, bez zemiakov s väčším šalátom a pod. ) bez daľších poplatkov.
 
Vyššie uvedené zmeny žiadajte u obsluhujúceho personálu. Možnosť výmeny záleží od dostupnosti v daný deň.
 
Vaše zdravie a komfort je našou prioritou a satisfakciou.
Alergénne  zložky sú uvedené v číslach - Zoznam alergénov je na zadnej strane jedálneho lístka. Ale! -  jedlá sú plánované  týždeň vopred a v daný deň môže byť jedlo modifikované a surovina zmenená a taktiež personál kuchyne zmenený a vy môžete byť ohrození. Šéf kuchár potvrdí v daný deň, že jedlo je (či nie je ) vhodné pre vašu konzumáciu pri vašej diete či alergii
Chef   J.G. Hotový
 
Zoznam alergénov 
1.     Obilniny obsahujúce lepok 
2.     Kôrovce a výrobky z nich.
3.     Vajcia a výrobky z nich.
4.     Ryby a výrobky z nich.
5.     Arašidy a výrobky z nich
6.     Sójové zrná a výrobky z nich.
7.     Mlieko a výrobky z neho.
8.     Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9.     Zeler a výrobky z neho.
10.  Horčica a výrobky z nej.
11.  Sezamové semená a výrobky z nich.
12.  Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13.  Vlčí bôb a výrobky z neho.
14.  Mäkkýše a výrobky z nich.
 
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality  26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.

Dočasné zmeny prevádzkových hodín pre tento týždeň

PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvor

PON - PIA 11:0-15:00 (kuchyňa do 14:00)

Rezervácie pre 10 a viac hostí volajte

 

Kontakt

Central Park restaurant Hviezdoslavova 465/1
Nové Mesto nad Váhom
91501
Vedúci prevádzky / Head Chef / Rezervácie akcií
J.G.Hotový: 0908 610 132

Restaurant manager/rezervácie:
Jacob Hotový : 0918 033 325

Reštaurácia: 0915 564 139
centralparkrestaurant@hotmail.com